RUI: referèndum unilateral per la independència

Albistea: Puigdemont abona el debat del RUI: “És tècnicament possible”

http://linkis.com/www.elnacional.cat/c/I6ZIX

El referèndum unilateral per la independència (RUI) ha marcat el primer dia de la campanya electoral a Catalunya. I més enllà de la campanya, amb música i grinyols. (…) el president, Carles Puigdemont, ha deixat clar que “un RUI és tècnicament possible”.

ERC està disposada a introduir canvis en el full de ruta independentista per incloure-hi un RUI. “Per nosaltres no serà que no es convoqui”, ha assegurat el cap de llista, Gabriel Rufián, tot i que tot seguit el número dos, Joan Tardà, ha puntualitzat que aquest canvi hauria de ser aprovat al Parlament. Això permetria, segons Tardà, legitimar aquest referèndum,…”

Gehigarria:

Just RUI it (http://linkis.com/www.elnacional.cat/c/XStXF)

Nosaltres som un país que de les pedres en fem pans. Si vam poder fer la revolució industrial amb Barcelona ocupada i emmurallada, per què no hauríem de poder fer un referèndum d’autodeterminació en aquesta Espanya engreixada i corrupta i aquesta Europa envellida que no sap on va?

Gogoratu Katalunia: blindatu dezagun azaroaren 9koa!

Baita ondoko hirurak ere:

Katalunia: aldebakarreko erreferendumaz

Katalunia: eta orain, zer?

Katalunia: eta orain, zer? (2)

Never believe that a few caring people can’t change the world. For, indeed, that’s all who ever have,” Margaret Mead.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude