Urriak 1, 2017 (gogoratzekoa)

(https://twitter.com/XicoTorres1/status/1168131460886355968)

Xico Torres Tamarit@XicoTorres1

1 Des de l’@assemblea podeu intentar fer veure a la gent que cal canviar la cultura política del país i castigar electoralment el partits polítics que premeditadament no van aplicar el resultat de l’#1OCT i a sobre van escampar mentides i van fer xantatge emocional a l’electorat.

Elisenda Paluzie@epaluzie

ira. 1

Avui m’entrevista @elpuntavui http://elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1658012-hem-de-recuperar-el-poder-de-la-ciutadania.html#objectiuindependencia

Xico Torres Tamarit@XicoTorres1

2 Aquí Jordi Matas, de la Sindicatura Electoral de l’ #1OCT, explica com el Govern de la Generalitat els va demanar que renunciessin al seu encàrrec: vetllar per la transparència i l’exercici efectiu dels drets dels votants del referèndum. https://larepublica.cat/sindicatura-electoral-de-l1-o-un-any-despres/.

@epaluzie

Sindicatura Electoral de l’1-O, un any després

Aquests dies recordem amb indignació el que va succeir ara fa un any i les seves gravíssimes conseqüències. És bo recordar, perquè això implica no oblidar, i no podem perdre […]

larepublica.cat

Xico Torres Tamarit@XicoTorres1

3 Uns dies abans de la celebració del referèndum, el Govern de la Generalitat va preferir esquivar les sancions que el Tribunal Constitucional imposava als membres de la Sindicatura que mantenir l’òrgan que dotava de legitimitat internacional el referèndum.

@epaluzie

Irudia

Xico Torres Tamarit@XicoTorres1

4 Això és una mostra claríssima, indiscutible, que el Govern de la Generalitat mai va concebre l’#1OCT com un referèndum d’autodeterminació, sinó més aviat com una mobilització política, contradient els discursos que nit i dia van pronunciar

@KRLS i @junqueras

@epaluzie

Xico Torres Tamarit@XicoTorres1

5 Molt poca gent coneix els fets descrits per Jordi Matas, catedràtic de ciència política de la UB i membre de la Sindicatura. L’@assemblea, fins on jo sé, no en va dir res, d’aquest fet tan il·lustratiu de les intencions del Govern, ni ara, ni fa un any, ni dos.

@epaluzie

Xico Torres Tamarit@XicoTorres1

6 Fora bo que l’@assemblea deixés de demanar “unitat estratègica” als partits i en canvi fes veure les seves contradiccions i expliqués que en realitat el seu objectiu és un altre: controlar el poder autonòmic a Catalunya, com a mínim durant una generació més.

@paluzie

Xico Torres Tamarit@XicoTorres1

7 Puc entendre que els equilibris són complicats, però cada cop que la ciutadania s’ha mobilitzat massivament, de manera exemplaríssima i reiterada en el temps, els partits polítics han acabat malbaratant aquesta força. #Diada

@epaluzie

2019 ira. 1

Gehigarria:

(https://twitter.com/astridbierge/status/1002091696211947520)

Àstrid Bierge@astridbierge

He fet un vídeo. Ve a demostrar que amb els líders del Procés no farem mai la independència. Canviem-los!

Les Motos del Procéss

https://www.youtube.com/watch?v=kB0o7vwR43M

Catalunya, despertaaa!!! Per molt injust que sigui i per molt greu que ens sàpiga el que l’estat espanyol està fent als líders del procés, hem de ser conscients que amb ells no farem mai la independència. Ens van vendre motos, ens n’estan venent i ens en vendran fins que no deixem de comprar-les. Prou motos. Canviem-los!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude