Bartzelona: mandanga, autonomismoa eta urriak 1

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1116250256965079041)

Diana Coromines‏ @dianacoromines

Un «compromís independentista», diu l’oligarca @ernestmaragall. De quin compromís parleu si per vosaltres l’1O no va ser vàlid? Si us rieu a la cara dels 3 milions de persones que vam defensar les urnes, dient-nos que «no vam ser prou»?

Carta de Maragall a Forn i la CUP per signar un “compromís independentista” a Barcelona

(https://www.elnacional.cat/ca/politica/ernest-maragall-erc-jxcat-cup-joaquim-forn-unitat-independentista-acord_373711_102.html)

ERC mou fitxa. El seu alcaldable per Barcelona ha enviat aquest dimecres a la tarda el document ‘Compromís independentista per Barcelona‘ a Junts per Catalunya i la CUP

… recorden que l’aposta d’ERC és anar a buscar consensos més amplis, en la línia del 80%. Per tant, arrossegant també els comuns.”

Quin compromís independentista és aquest, que defensa el 80% del “dret a decidir” de Mas (=processisme) i vol invalidar el 90% independentista que va guanyar en un referèndum d’autodeterminació vinculant?

Dieu que voleu “unitat d’acció de l’independentisme” però ignoreu l’única candidatura sorgida de la gent sense intermediaris, ni cúpules, ni oligarques com vosaltres #primàries @bcnescapital

Diana Coromines‏ @dianacoromines

El vostre compromís, @ernestmaragall i @Esquerra_ERC, no és amb l’independentisme sinó amb l’autonomisme caspós de sempre, amb l’establishment, amb els càrrecs i sous, amb la classe mediàtica que silencia el poder de la gent. No us en sortireu. #elpoderdelagent

2019 api. 11

Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1116265105912733696)

Una xarxa de ciutats per defensar drets civils no ens portarà enlloc geopolíticament, @ernestmaragall. El que cal és una xarxa de ciutats per l’exercici del dret a l’autodeterminació liderada per BCN, on ja hem exercit aquest dret, i defensar el mandat de l’1O internacionalment.

2019 api. 11

Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1116440593423454208)

Diana Coromines(e)k Bertxiotua Jordi Graupera

“La nostra candidatura és l’única que manté el compromís amb la unilateralitat i el respecte als resultats del primer d’octubre@bcnescapital #primàries

Diana Coromines(e)k gehitu du,

Jordi Graupera@JordiGraupera

Estarem a l’altura dels valors que hem construït junts amb les primàries i de les esperances dels socis de l’@assemblea i dels més de 50.000 signants de Primàries Catalunya. ?

2019 api. 11

Eta Euskal Herrian,

a) Nola dago euskal ‘klase mediatiko’ hori?

b) Zein da ‘libre’ dagoen euskal prentsa?

c) Zein da autodeterminazio-eskubidea defendatzen duen euskal prentsa?

d) Ziur?

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude