Katalunia: argiagoa ezin!

Plàcid Masvidal‏ @Pmasvidal

(https://twitter.com/Pmasvidal/status/1103344420290727936)

Ara que @JoanTarda parla d’un nou 9N, i de cara a la campanya de venda de motos pel #28A és bon dia per fer memòria: @KRLS:La diferència entre 9N i 1-O, és que el resultat que surti nosaltres l’aplicarem, perquè el considerem políticament vinculant“.

2019 mar. 6

Plàcid Masvidal(e)k Bertxiotua Plàcid Masvidal

@KRLS: “Teniu la capacitat de canviar les coses, no serà un govern, el Parlament, un partit o poder que decidirà per vosaltres“. I ara ell mateix, la Crida i el Pdecat demanen un referèndum pactat multipregunta que ningú ha demanat.

Plàcid Masvidal @Pmasvidal

“Segons ell, passa per dialogar amb l’Estat, amb la tutela d’Europa, obtenir una oferta d’encaix i dirimir la independència en un referèndum acordat. “Hi ha experts que ens proposen explorar altres solucions a partir de la seva experiència federal. Per què no?”

Erakutsi haria

@KRLS: “llegiu els articles 7, 8, 9… de la llei de transitorietat que si hi ha un vot favorable a la independència és la llei que s’aplicarà.” “La victòria del NO és l’únic escenari en que es convocaran eleccions“.

@KRLS: “La ciutadania pot confiar en el seu govern, que ha agafat el compromís insubornable que va contreure el 27S i vam ratificar. No ens farem enrere perquè no hi tenim dret. Defensarem el dret dels ciutadans a decidir el seu futur. No acceptarem un retorn a èpoques passades”.

@KRLS: “tenim el deure d’imaginar-ho tot, tot el que estigui en el radar de les possibilitats d’actuació

@KRLS: “Coneixem els riscos, sabem les conseqüències d’aquests riscos, hi ha gent que ja les ha pagades aquestes conseqüències. I n’intuïm moltes més, algunes de rellevants. Però desertar de la democràcia, rendir-nos, té un preu encara més alt i durador.”

@SilviabelB: “Perquè torni el President, s’ha de votar el President.” @KRLS: “Si voleu que sigui al Parlament, hi seré, prendré possessió, hi tinc tot el dret i seguiré sent el President de la Generalitat si el poble ho vol i no hi haurà res que m’ho impedeixi.

@KRLS: “Creiem que la democràcia ni s’ajorna ni es suspèn. Nosaltres no acceptem que es puguin dictar presidències des de Madrid.”

@KRLS “De cap manera. No ho podem acceptar perquè fer-ho seria hipotecar d’ara endavant i per sempre els resultats electorals de Catalunya. Fer-ho seria rendir-se a les maniobres de l’estat i trair la voluntat dels electors d’ara i de tots els qui han lluitat per la llibertat

@PujolBonell: “A Madrid, cada vegada que de manera arbitrària tinguin un caprici sobre la voluntat dels catalans, no se’n sortiran. Perquè si ara cedim en la Presidència de la Generalitat el següent pas és cedir absolutament en tot.”

@martarovira:El 21D ens ho juguem tot, o continuen decidint els ciutadans de Catalunya què volen ser o ho continuaran decidint Rajoy, Arrimadas… Sabem que votant Junqueras el podem rehabilitar d’aquesta presó perquè nosaltres serem sempre lleials al q decideixin els ciutadans

@rogertorrent:Ni la vicepresidenta Soraya ni el TC decidiran qui ha de ser el President de la Generalitat de Catalunya.”

@junqueras: “Serà vinculant perquè tenim el compromís de ser conseqüents amb el resultat del referèndum, I ja està. Què és el que el farà vinculant? La nostra actitud, la nostra decisió, la decisió d’una majoria parlamentària“.

@junqueras: “Si hi ha més Sís que Nos, posar en dubte que el sí s’ha d’implementar és dir que els “nos” que són menys que els “sís” sí que s’han d’implementar i això quin criteri democràtic és?

@junqueras: “El que fem és garantir que els ciutadans de Catalunya puguin decidir el seu futur. Per tant, qui decidirà sobre el futur de Catalunya? els ciutadans de Catalunya“.

@junqueras: “Estem en el moment decisiu, determinant, ens acostem al moment culminant. Estem compromesos amb el mandat, el tenim clar i tenim clara la nostra voluntat de complir-lo.”

@junqueras: “som capaços de superar les pors que ens volen imposar i no ens hem de deixar imposar mai més, perquè en la superació de la por comença el camí de la llibertat.” @martarovira: “i què coi es pensaven? que ens deixaríem aixafar els nostres drets i representants?”

@junqueras: “som conscients que ens han posat moltes traves, sense dubte faran tot el possible per continuar-nos-les posant.” “Ho assumim. Ho sabem. no és que no ho sabéssim, no és que ens agafi per sorpresa que el govern espanyol utilitza moltes eines variades.”

@junqueras: “La nostra feina és una feina conscient de les enormes dificultats que ens posen i que ens posaran. Dificultats de tota mena, utilitzaran tots els mecanismes. Em sembla que tots en som conscients.”

@junqueras: “Tenim les eines per fer prevaldre els nostres drets en les circumstàncies que siguin. Tenim les respostes necessàries per respondre a aquests reptes i qualsevol altre dels reptes que se’ns puguin plantejar.”

@jorditurull:El referèndum serà vinculant. Si el recompte de vots emesos dóna com a resultat que n’hi ha més d’afirmatius que de negatius implica la independència de Catalunya“.

@jorditurull: “Hi ha una llei que deixa molt clar que l’1-O té caràcter vinculant. Sinó perquè estem fent tot això? Democràcia no és només votar, democràcia és votar i aplicar el que surt, si votes i no apliques el que surt de què serveix? El 4-O hi haurà independència.

Plàcid Masvidal(e)k Bertxiotua Àstrid Bierge

@JoanTarda: “Ja li vam deixar dit que els republicans mai no investiríem cap govern, fos del PSOE o fos del PP que no reconegués o autoritzés un referèndum a l’escocesa, és a dir, una pregunta binària independència sí/independència no.” https://twitter.com/astridbierge/status/1103339958662762498 … @astridbierge

Plàcid Masvidal(e)k gehitu du,

Àstrid Bierge @astridbierge

“El referèndum mai no podrà ser independència Sí, independència No“, diu ara @JoanTarda Mireu què deia el 2016 sobre el tema

(“El referèndum mai no podrà ser independència Sí, independència No, diu ara @JoanTarda Mireu què deia el 2016 sobre el tema... Ikus bideoa: https://twitter.com/astridbierge/status/1103339958662762498)

  1. Elkarrizketaren amaiera
  1. Thedudeminds‏ @noTheDudeminds

Hauei erantzuten: @Pmasvidal @JoanTarda @KRLS

Gràcies Plàcid, és… és… ens volen humiliats, d genolls, sense estima ni ànims per aixecar-nos. Què pot valdre tota una nació com CAT? És incompresible, tot i q no més q els q encara els defensen i pensen en anar a votar a aquesta colla de precessistes cupvercgents estafadors.

  1. Miquel Blasco Carlos‏ @Miquel_BC

Hauei erantzuten: @Pmasvidal @JoanTarda @KRLS

Molt bon fil. Molt necessari retuitar-lo o expandir-lo.

  1. Setsols‏ @Setsols

Hauei erantzuten: @Pmasvidal @JoanTarda @KRLS

Molt bon recull. Boníssim fil. Pels qui encara ara (a aquestes altures!) no reconeixen la magnitud de l’engany.

Puigdemont, Junqueras, Turull, Torrent, Rovira, Tarda, …

Mon dieu!!!!

Ibarretxe, Urkullu, Ortuzar, Otegi, GED, … eta mandangazale guztiok…

Mon dieu!!!!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude