Katalunia: manipulazio estrategiak

Niklas Koppernigk‏ @Epizykle

(https://twitter.com/Epizykle/status/1081925919881814016)

Algunes estratègies de manipulació emprades pels polítics catalans per boicotar la independència: 1. Crear problemes: No som prous; cal ampliar la base; pressupostos espanyols; cal aturar l’extrema dreta; cal tombar el règim del 78; monarquia o república?; desenterrar Franco ?

2019 urt. 6

Elkarrizketa berria

  1. Niklas Koppernigk‏ @Epizykle

2. Diferir mesures: DUI suspesa; esperar mediació internacional; Europa no ho permetrà; ui, quan surti la condemna als presos…; Estrasburg; restablirem Govern legítim però ara cal Govern efectiu; abans cal treure als presos, PSOE i pactar referèndum; solidaritat amb Rep. Ñ ?

Niklas Koppernigk‏ @Epizykle

3. Gradualitat. De la DUI al neoautonomisme: DUI->suspensió DUI->sí al 21D x restaurar govern legítim i engegar procés constituent->no investir Puigdemont per evitar condemnes->suspensió actes de diputats->WikiRepública i procés constituent off-shore, virtuals i privades->?

3 (cont.): ->Envestir P. Sánchez per potser negociar indult presos i referèndum pactat->proposta referèndum incloent 3 respostes->provar reforma constitucional espanyola per encabir dret autodeterminació/model confederal/república Ñ; aprovar pressupost Gobierno Ñ-> autonomisme?

4. Infantilitzar: Paternalisme en la suspensió de la DUI: no volem morts al carrer; les estructures d’Estat són els pares; fe en el xamanisme de Ramir de Porrata i similars; Europa ens mira (Reis d’Orient); 11S = festa dels Súpers; el 21D d’Òmnium; Rahola i Talegón alliçonant; ?

4. (continuació). El meu papa és més bo que el teu (Puigdemont vs Junqueras); “Mama, Espanya ens pegaaaa”; No els donem la imatge que volen (comporteu-vos); Guitarreta a Lledoners; beatificació presos i exiliats (nen Jesús); convertir el moviment indepe en un esplai (groc); ?

5. Pensament crític vs Pensament emocional: Tirar endavant indepe vs morts als carrers; no investir president legítim vs por a més represaliats; rebaixar tensió al carrer vs no els donem la imatge que volen pq Europa ens mira; exigir reponsabilitats per l’enredada d’Oct 17???￰゚マᄏ

5. (cont.) Negació de l’evidència perquè fa massa mal; autocrítica vs dogmatisme; “i tú més” perquè no ets dels meus i si tens raó, ?.

6. Ignorància i mediocritat: Graupera & co. caca pq son doctors, filòsofs, intel·lectuals, parlen complicat, NYC, Escandinàvia, idiomes; Ignorem que les estructures d’Estat eren mentida; Ignorem que boicataven l’1O des de dins mentre ens venien “el vot de la nostra vida”; ?￰゚マᄏ

7. Culpabilitzar: No arribem al 50%. Què fas amb l’altra meitat?; si et tapes la cara ets violent; protegir els repressors (i contenidors) a les manis perquè sinó fas kale borroka; no et defensis de les agressions o seràs com ells; no provoquis un Ulster; indefensió apresa ?￰゚マᄏ

7 (cont.) Si ets crític ets cruel amb els presos;

8. Desviar l’atenció: S’havia de restaurar Govern legítim, desplegar lleis de transitorietat, engegar procés constituent i prendre control del territori però: govern efectiu, desfer 155, Llibertat Presos Polítics, més drets socials, aturar ultradreta a Ñ, aprovar pressupost Ñ ?￰゚マᄏ

8. (cont.) reforma constitució espanyola; pactar referèndum; solidaritat amb republicans espanyols; fora monarquia d’Espanya; eleccions a Andalusia; aeroport Josep Tarradellas.

He provat d’encabir els temes amb que ens manipulen en aquesta estructura. Us convido a afegir-hi temes o fer-ne la vostra versió. Estem en knock-out i el pitjor enemic és a casa. Prou Matrix. Despertem consciències.

Iruzkinak (2)

 • joseba

  Gehigarriak:

  Niklas Koppernigk‏ @Epizykle
  Si us abelleix, en podeu fer difusió, si us plau? Gràcies. @IsabelcastroG @FicapalDe @pilarcarracelas @dianacoromines @lluisgibert @DidacCarreras @JordiGraupera @KasperJuul_0 @ricard_biel @astridbierge @serratsabi @Boncopdefail @EvaPesqueraSole @slrun93 @Ludvig1973 @PabloHasel

  Niklas Koppernigk‏ @Epizykle
  @ramoncotarelo @racocatala @Savallsblog @LlunaCatalana3 @DavidVinyals @valtonyc @AngryCatalan @enricvd @GovernEfectiu @joan_enrera @cesarlopama @NoEsPotCat @EvaPesqueraSole @Manelindi @alfons_godall @LinaIonescu @LinaIonescu @holarepublica_ @gallifantes

  Niklas Koppernigk‏ @Epizykle
  @BernatDedeu @uriel_bertran @psiborn @XBescos @daliablanc @llibertb @BelOlid @humansoflatepr1 @OscarAndreu @unilateralcat @UGJaume @jpurias @Nex72599860

  Niklas Koppernigk‏ @Epizykle
  @CarmenG98221593

  1. Elkarrizketaren amaiera

 • joseba

  J.-k dioenez,

  Manipulazio estrategia horiek Katalunian ez ezik, Euskal Herrian ere arrakasta handiz aplikatzen ari dira…

  joseba-k:

  Bai!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude