Katalunia: pilulak (2)

(i) Oriol Junqueras (Errepublika federala Espainian?)

Sergi @sergi_pages

(https://twitter.com/sergi_pages/status/1096001706293379072)

Oriol Junqueras explicant meridianament que el seu projecte és una república federal dins d’espanya.

2019 ots. 14

Sergi @sergi_pages ots. 14

Juga a la mateixa ambiguitat que utilitzava Artur Mas perquè tot sembli indepe sense ser-ho clarament: “reconocimiento entre iguales“, “soy republicano catalán“, “garantizar las buenas relaciones“,…

(ii) Fartsa

Pau #Dempeus‏ @pauv1979

(https://twitter.com/pauv1979/status/1096312073120825344)

Aviam, es compatible tenir empatia amb els presos polítics per estar empresonats injustament i ser crítics amb la seva tasca al parlament, bàsicament perquè ens van enganyar, de fet no haurien de fer política activa mai mes, una cosa no treu l’altra.

2019 ots. 14

Isabel Castro‏ @IsabelcastroG

(https://twitter.com/IsabelcastroG/status/1096213723943981056)

Honi erantzuten: @viktorbir

El que és “normatiu” ja fa temps que no és un criteri fiable, atès que la colla d’endollats per polítics còmplices de l’intent de castellanitzar i degradar la nostra llengua han perdut tota la credibilitat, talment com passa amb el catanyol de @tv3cat i @CatalunyaRadio

Isabel Castro‏ @IsabelcastroG

I no necessitem sentir el discurset que ha deixat anar Junqueras per a l’audiència espanyola per a saber de quin peu calça. Hem estat llegint tot el que ha publicat i ha dit durant tot un any, hem presenciat el viratge de 180 graus perpetrat tant per ell com per la seva secta

Isabel Castro‏ @IsabelcastroG

Els d’@Esquerra_ERC fareu bé de continuar col·laborant fermament amb l’Estat espanyol per a acabar d’ensorrar i desacreditar l’independentisme, perquè si aconseguim sobreviure a les vostres jugades mestres i traïcions flagrants us ben asseguro que no restareu impunes

Isabel Castro‏ @IsabelcastroG

Isabel Castro(e)k Bertxiotua Andreu Pujol

En català es diu gentola, no gentussa. Això 1r. Segon: els únics que heu de demanar perdó sou els qui heu recolzat com a secta una estafa monumental premeditada entre d’altres pel vostre sant varó i màrtir que s’ha valgut de la presó per a garantir la impunitat d’aquesta estafa

Isabel Castro(e)k gehitu du,

Andreu Pujol @Apujolmas

Una salutació a la gentussa que deia que @junqueras demanaria perdó i que estava pactant amb no sé qui

Enric Vila‏ @enricvd

(https://twitter.com/enricvd/status/1096072341619122182)

Enric Vila(e)k Bertxiotua Angry Catalan

Estan de campanya electoral: que grande es Junqueras, que buen tio es Forn.

Enric Vila(e)k gehitu du,

Angry Catalan @AngryCatalan

Som la colònia que paga la festa d’aquesta colla d’inútils neandertals. Penseu-hi…

2019 ots. 14

Lluís Gibert‏ @lluisgibert

(https://twitter.com/lluisgibert/status/1096081502218129408)

M’entristeix que la veritat de tot, la que està explicant en @quimforn i que clarament exposa que no tenien cap intenció d’aplicar el #1O, s’hagi de fer davant un tribunal enemic i no amb tota honestedat davant la societat catalana. Jo els hauria entès i tot.

guillem martínez‏ @Guillemmartnez

(https://twitter.com/Guillemmartnez/status/1096081256796876800)

Bueno, Forn, interrogado por su abogado, explica al mundo que el Procés careció de voluntad, ganas y proyecto. Era ‘política’, dice. Es decir, palique. Si hubiera habido un periodismo cat o esp no de trinchera, todo el mundo lo hubiera sabido, me temo.

2019 ots. 14

Àlex @towerfloak

(https://twitter.com/towerfloak/status/1096086312300486657)

Que reconeguin que tot era una farsa davant dels tribunals espanyols abans que davant del poble català també és un lamentable fet a remarcarar

2019 ots. 14

Gogoratzekoa:

Àstrid Bierge

Les motos del Procés

Catalunya, despertaaa!!! Per molt injust que sigui i per molt greu que ens sàpiga el que l’estat espanyol està fent als líders del procés, hem de ser conscients que amb ells no farem mai la independència. Ens van vendre motos, ens n’estan venent i ens en vendran fins que no deixem de comprar-les. Prou motos. Canviem-los!

Bideoa: https://t.co/B8iOGVYwPR

Gehigarriak (bereziki euskaldun mandangazaleentat):

(a) Autodeterminazio-eskubidea (Espainia)

(b) BOE, 30.04.1977

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude