Katalunia: autonomismoa ala independentzia?

(i) ANC

Assemblea Nacional @assemblea

(https://twitter.com/assemblea/status/1088499670593294337)

⬛️⬜️? Fa més d’un any que es van fer les eleccions del 21-D. On queden les promeses electorals? On queda el “ni un pas enrere”? On queda el mandat de l’1 d’octubre? Prou incompliments. Vam votar per anar #CapALaIndependència?

Ikus twiterrean bertan atxikitako bideoa

(ii) Dur vídeo de l’ANC amb el Govern, un any després de les eleccions

El Nacional

Barcelona. Dijous, 24 de gener de 2019
(https://www.elnacional.cat/ca/politica/dur-video-anc-govern_347466_102.html)

Paluzie CUP detencions 16 de gener - Sergi Alcàzar

L’ANC ha publicat un contundent vídeo on fa un balanç negatiu del Govern, quan ja ha passat més d’un any de les eleccions del 21 de desembre del 2017.

En el vídeo, l’ANC fa un balanç del govern efectiu i assenyala que no s’ha complert cap promesa electoral. Cita els compromisos que es van prendre per investir Carles Puigdemont, restituir el Govern legítim, aprovar les 16 lleis suspeses pel TC, recuperar el ple funcionament de la Hisenda catalana, i crear una assemblea de càrrecs electes. Els únics punts que queden en dubte, segons l’ANC, és si es farà caure Pedro Sánchez si no dona resposta a reconèixer el dret a l’autodeterminació, i si s’acceptaran o no les sentències contra els presos polítics.

⬛️⬜️? Fa més d’un any que es van fer les eleccions del 21-D. On queden les promeses electorals? On queda el “ni un pas enrere”? On queda el mandat de l’1 d’octubre?

Prou incompliments. Vam votar per anar #CapALaIndependència? pic.twitter.com/AiIlLxs7yg

Assemblea Nacional (@assemblea) 24 de gener de 2019

La conclusió de l’ANC és que el Govern és “autonomista”. “Això és respectar el mandat de l’1 d’octubre? Això és construir un Estat independent en forma de República?”, es pregunta.

Gogoratzekoak:

(a) Prozesuzaleek esan zituzten gezur borobilak

(b) Katalunia: Iparra ez galtzeko, aldebakartasuna!

(c) Autonomismoa versus Independentzia

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude