Primaries 2019 (Diana Coromines)

Diana Coromines

(https://primariescatalunya.cat/documents/10833.pdf)

Segida:

Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1060164419697737728)

Avui he presentat la meva candidatura a @primaries2019, perquè per a mi són la millor manera de propiciar el canvi de cultura política q necessita aquest país. I com que hi crec i fa mesos que ho defenso, per coherència he cregut que m’hi havia de presentar.?[FIL]

2018 aza. 7

Diana Coromines‏ @dianacoromines

I ho faré centrant-me en l’àmbit internacional, per contribuir, des de l’Ajuntament de Barcelona, a situar la ciutat al món com a capital d’Estat. Per projectar a l’exterior la força de la societat civil barcelonina, capaç de fer grans coses col·lectivament.

Diana Coromines‏ @dianacoromines

Treballaré perquè el món vegi Barcelona com la punta de l’iceberg d’una cultura i manera de fer que es correspon amb Catalunya, que té dret a l’autodeterminació i el va exercir a l’indyref vinculant de l’1O, on el Sí va obtenir un percentatge sobre cens superior al Sí del Brèxit.

Diana Coromines‏ @dianacoromines

És fonamental enfortir el diàleg i la complicitat amb altres capitals que, per tarannà, interessos o valors democratitzadors, puguin plantejar una tensió respecte del seu Estat en el moment que defensem la República.

Diana Coromines‏ @dianacoromines

Vull liderar una acció exterior independentista i desacomplexada des de l’Ajuntament, basada en la força de la societat civil barcelonina i la legitimitat de l’1O. Pq quan es plantegi (de debò) l’embat amb Espanya, la capital ha de jugar-hi 1paper fonamental. Des d’ara mateix.

 

Àngels Folch

?‏ @Angels_Folch aza. 7

Hauei erantzuten: @dianacoromines @primaries2019

BRAVO DIANA! Molta sort!

 

Diana Coromines‏ @dianacoromines aza. 7

Gràcies, Àngels 🙂

Àngels Folch

?‏ @Angels_Folch aza. 7

Tots els de la foto sou candidats?

Diana Coromines‏ @dianacoromines aza. 7

Menys l‘Anna Arqué, portaveu de Primàries Barcelona.

Enric Vila‏ @enricvd

(https://twitter.com/enricvd/status/1060168513845972992)

Dones segures, que trencaran sostres sense discursos victimistes de pa sucat amb oli.

2018 aza. 7

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude