Katalunia: hiru emakume mosketeroak

Àstrid Bierge, Maria Vila, Diana Coromines…

Irakur, entzun eta atera ondorioak…

(1) Àstrid Bierge

(a) Àstrid Bierge‏ @astridbierge

(https://twitter.com/astridbierge/status/1052995751301787648)

Àstrid Bierge(e)k Bertxiotua Crida Nacional

Convergència ja s’ha inventat l’antiprocessisme processista. No piqueu!

Àstrid Bierge(e)k gehitu du,

Crida Nacional@CridaNacional

“Necessitem un espai transversal que uneixi tots els republicans, independentistes o no” @gallifantes ens explica per què s’ha unit a la Crida. Fes-ho tu…

2018 urr. 18

(b) El Món‏ @MonDiari

OPINIÓ | “Desmuntant la Crida Nacional”, l’article de @astridbierge

Desmuntant la Crida Nacional

“La Crida és la pirueta processista més rocambolesca que hem vist a les nostres vides”

https://elmon.cat/opinio/33000/desmuntant-la-crida-nacional

2018 urr. 25

(c) Àstrid Bierge‏ @astridbierge

(https://twitter.com/astridbierge/status/1002091696211947520)

He fet un vídeo. Ve a demostrar que amb els líders del Procés no farem mai la independència. Canviem-los!

Les motos del Procés

Catalunya, despertaaa!!! Per molt injust que sigui i per molt greu que ens sàpiga el que l’estat espanyol està fent als líders del procés, hem de ser conscients que amb ells no farem mai la independència. Ens van vendre motos, ens n’estan venent i ens en vendran fins que no deixem de comprar-les. Prou motos. Canviem-los!

Bideoa: https://www.youtube.com/watch?v=kB0o7vwR43M

2018 mai. 31

(2) Maria Vila

(a) Maria Vila‏ @mvilaredon

(https://twitter.com/mvilaredon/status/1049657232751767552)

Tothom (també JxCat) va acatar que el parlament no podia triar el president de la Generalitat. Tot s’ha anat desfent des d’aleshores, amb discussions cada vegada més absurdes. L’última, si la resolució de Llarena s’ha d’acceptar d’aquesta manera o aquella altra.

2018 urr. 9

(b) Maria Vila‏ @mvilaredon

(https://twitter.com/mvilaredon/status/1049934950735237120)

Tal dia com avui de fa un any hi havia 1.000 mitjans acreditats al Parlament i el president @KRLS va fer un discurs grotesc que, a banda de no ser el que s’havia pactat amb la resta de partits, ens va deixar a tots -a ell també- indefensos davant la repressió.

2018 urr. 10

(c) NacióDigital‏ @naciodigital

(https://twitter.com/naciodigital/status/1051942037929508865)

OPINIÓ «Hiperventilats i salvapàtries», el contundent article de @mvilaredon sobre la degeneració de la política catalana en les últimes setmanes https://www.naciodigital.cat/opinio/18465/hiperventilats/salvapatries … #opinióND

2018 urr. 15

(3) Diana Coromines

(a) AprendizNato?@callogher

(https://twitter.com/callogher/status/1051152157620211717)

BOOOOM!! des-de mitjans de setembre (2017) la Generalitat ja sabia que no faria la independencia, i estaba permanentment pensant quan convocar eleccions i com justificar-ho. gràcies @JordiGraupera i @dianacoromines, i @enricvd

L’1 d’Octubre: el referèndum, no el folklore

La Diana Coromines, el Jordi Graupera i l’Abel Cutillas s’han trobat amb l’Enric Vila per parlar del forat negre que el referèndum de l’1 d’octubre ha deixat en el cor del règim autonòmic

(https://www.ivoox.com/l-039-1-d-039-octubre-referendum-no-folklore-audios-mp3_rf_29170742_1.html)

2018 urr. 13

(b) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1051485201786908672)

El victimisme. Això és el que hem d’evitar.

2018 urr. 14

(c) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1051937314568658948)

“Els Pirineus no són ni espanyols ni francesos. Són catalans, bascos i andorrans. No se’n diu ‘part francesa dels Pirineus’, sinó Catalunya del Nord”, reportatge de Frederik Crone al @jyllandsposten #PaïsosCatalans

[object Object]

2018 urr. 15

(d) Diana Coromines-en Que calli el mal govern

«Sembla que el conseller s’hagi proposat, després d’uns mesos de política exterior erràtica o inexistent, acabar de dinamitar els pocs arguments que ens quedaven»

(https://www.vilaweb.cat/noticies/que-calli-el-mal-govern-opinio-diana-coromines/)

Davant les recents declaracions del conseller Maragall a la BBC, l’única cosa que pot fer el ciutadà del primer d’octubre és indignar-se. A hores d’ara ja ho sabem, que el govern de la Generalitat no té cap intenció d’aplicar el resultat d’un referèndum que ens havien promès fins a l’avorriment que seria vinculant (mireu, si encara no l’heu vist, aquest vídeo de l’Àstrid Bierge i us quedareu esgarrifats del munt de vegades que ens ho van prometre, de l’aplom i la seguretat amb què ho feien; de les mentides, en definitiva, que ens van arribar a dir). Però d’aquí a deslegitimar, des d’un potent aparador internacional com és la BBC, el mateix referèndum que durant dos anys ens havíem dedicat a presentar i defensar per tot Europa com a expressió màxima del compromís d’uns dirigents polítics amb la ciutadania a la qual es devien, hi ha un pas definitiu.

Sembla que el conseller s’hagi proposat, després d’uns mesos de política exterior erràtica o inexistent, acabar de dinamitar els pocs arguments que ens quedaven i boicotar els esforços que múltiples actors de la societat civil amb contactes internacionals intentem fer de manera coordinada per contrarestar el discurs victimista (el més fàcil de fer i el més eixorc) al qual s’ha afeccionat el nostre govern. Si la Generalitat considera que el primer d’octubre ja no és vàlid, que ho digui amb tota claredat d’una vegada. Que ens diguin sense embuts no ja que no pensen implementar-ne el mandat, sinó que ni tan sols el consideren legítim. Que diguin que menystenen i es neguen a defensar un resultat que supera el percentatge de vots afirmatius sobre cens amb què el Regne Unit abandonarà la Unió Europea.

Que admetin que, fent això, han cedit tota la legitimitat al relat de les porres, amb els seus correlats en la persecució judicial i la impunitat que feixistes violents tenen a tot el país. Que confessin que ja els ha anat bé la picabaralla ridícula per la delegació de vot dels diputats suspesos, perquè una vegada castrada la majoria absoluta dels 70 escons independentistes, la pressió que tenen els nostres dirigents per a actuar en el terreny dels fets és molt menor. Que diguin que el Consell de la República ni existeix ni existirà (només calia veure amb quina cara de desorientació responia ahir Lluís Puig quan li van preguntar, a TV3, quan tenien previst de posar-lo en funcionament: ‘El Consell de la República som tots’, va dir finalment, en una d’aquestes cabrioles de retòrica absurda a què ja ens tenen avesats).

Que ho expliquin tot obertament. Perquè fent aquestes declaracions s’alineen amb el discurs de les ambaixades espanyoles i ens deixen molt poc marge als qui treballem per explicar a l’estranger que el mandat del primer d’octubre continua vigent i que la societat continua compromesa amb la independència, a l’espera que els nostres dirigents (o, si hem de ser realistes, nous dirigents que tard o d’hora els substituiran, sorgits de la societat civil i avalats per procediments netament democràtics) es decideixin a implementar-la. Som molts els qui creiem en una acció exterior veritablement republicana; no ens poseu més bastons a les rodes, conseller Maragall. Parleu honestament, poseu totes les cartes damunt la taula. Expliqueu fins a quin punt tot aquest govern, igual que l’anterior, s’ha equivocat, i dimitiu. O que calli el mal govern.”

2018 urr. 19

(e) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1055918212712411136)

Seguim complint el mandat, diu. El mandat era aplicar indy, us en recordeu? Ni l’heu complert mai ni el que esteu fent hi té RES a veure.

2018 urr. 26

(f) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1056070291615637504)

“Volem fer la independència per fases, apel·lant a la gent que no vol indy, i sense trencar amb Europa ni amb l’estat de dret”. Quan vas tant passat de voltes de retòrica i cinisme, al final t’acabes trobant cara a cara amb el no-res.

PUIGDEMONT: “Volem fer independència sense guerra d’independència”

(https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=W4LbAg4EiVo

2018 urr. 26

(g) Diana Coromines-en Entre Clinton i Urkullu

(http://unilateral.cat/2018/10/27/entre-clinton-i-urkullu/)

“processisme com Josep Oliu o Isidré Fainé —de la mà de Mas, Santi Vila i altres males influències—, per acabar confiant la via negociadora a algú com Urkullu, que com tothom sap té un background internacional de primer ordre.”

“si alguna cosa hem guanyat els ciutadans d’aleshores ençà, és lucidesa. Aquests nostres estadistes, cada dia més ofegats en la seva pròpia espiral de retòrica i cinisme, ja no ens tornaran a prendre el pèl.”

(h) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1056582450883764224)

Imprescindible @abel_riu: “Hi havia governs, com en el cas d’Eslovènia, disposats a assumir el risc de reconèixer 1Catalunya independent. Malgrat això, en comptes de demanar q fessin aquest pas, es va sol·licitar al gov. eslovè que s’oferís com a mediador”

Catalunya i les lliçons d’Octubre: El front internacional

(http://www.capesic.cat/2018/10/28/catalunya-i-les-llicons-doctubre-el-front-internacional/)

2018 urr. 28

(i) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1057219013514850304)

Vet aquí què és la @CridaNacional. Gent com Jordi Sánchez, que dp de l’1O s’alinea amb Mas i Pascal per no declarar indy, i que es compromet davant Llarena a no fer res q no sigui pactat amb Espanya. Escolteu-ne els àudios:

2018 urr. 30

Jordi Sànchez recomendó desde la cárcel no declarar la independencia y convocar elecciones

El expresidente de la ANC hizo llegar al Govern de Puigdemont que debía convocar elecciones autonómicas como le reclamaba Rajoy para frenar el 155

Sànchez explicó al juez que condicionó su entrada en JxCat a que el nuevo Govern acatase la Constitución y aseguró que como diputado no volvería a la unilateralidad

(https://www.eldiario.es/catalunya/politica/Jordi-Sanchez-recomendo-independencia-elecciones_0_828368020.html)

2018 urr. 26

(j) VíctorAcedoLGBT????‏ @victoracedoma

(https://twitter.com/victoracedoma/status/1057300765025464320)

VíctorAcedoLGBT(e)k Bertxiotua Enric Vila

El que diu aquí la @dianacoromines , exresponsable d’Afers Públics a la Delegació del Govern a Dinamarca, deixa a qualsevol bocabadat i mostra clarament les dimensions de l’estafa que patim

VíctorAcedoLGBT(e)k gehitu du,

Enric Vila @enricvd

http://www.ivoox.com/p_sq_f1620406_1.html … El Bar del Rick ha rebut avui a @mvilaredon, @dianacoromines i @astridbierge, per parlar de les motos del Règim de Vichy. (Context: Un pont massa llunyà, http://youtu.be/N9HSnlQ6KfU; Les motos del procés, by Astrid Bierge, …

2018 urr. 30

(k) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1057363465717850113)

Catalans compromesos amb la independència, no us deixeu enganyar. Del vostre compromís (i dels vostres diners, les vostres il·lusions i el vostre temps) en faran autonomisme.

2018 urr. 30

(l) Diana Coromines‏ @dianacoromines

(https://twitter.com/dianacoromines/status/1043074874271576064)

La diferència entre apostar per la victòria (posant els nostres representants contra les cordes pq apliquin 1O) o seguir encallats en el victimisme i la derrota (fent-los el joc alimentant la retòrica buida). En parlo avui a @racocatala? @victoriacat2018

Victòria versus Derrota

(https://www.racocatala.cat/opinio/article/45399/victoria-versus-derrota)

2018 ira. 21

(4) Hirurak batera Enric Vila-rekin

Les motos del Règim de Vichy

Maria Vila, Diana Coromines i Àstrid Bierge s’han trobat avui al millor bar de Casablanca amb l’Enric Vila per parlar de les motos que intenta vendre el règim de Vichy sobre el procés i el referèndum de l’1 d’Octubre.

(https://www.ivoox.com/les-motos-del-regim-vichy-audios-mp3_rf_29677269_1.html)

(5) Irtenbide bakarra…

Maria Vila‏ @mvilaredon

(https://twitter.com/mvilaredon/status/1050673482642550785)

Si encara no ho heu fet, avui és un bon dia per inscriure’s a @PrimariesCat per poder votar (http://primariescatalunya.cat ). Només ens en sortirem si construïm des de baix i capgirem la nostra cultura política.

2018 urr. 12

Maria Vila‏ @mvilaredon

(https://twitter.com/mvilaredon/status/1054274397073260544)

Les @PrimariesCat seran un èxit si entre tots som capaços d’implicar-hi el màxim de gent possible. Només depèn de nosaltres. Comparteix la web d’inscripció amb els contactes de WhatsApp amb un clic: ?

http://bit.ly/primariescat 

2018 urr. 22

Ba ote dago Euskal Herri osoan horrelako emakumerik? Non?

Iruzkinak (2)

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude