Ziaboga? Mandangatik Autodeterminazio-eskubidera?

Albistea:

Torra i Iñarritu defensen l’autodeterminació en una reunió a la Generalitat

(https://www.elnacional.cat/ca/politica/torra-inarritu-reunio-generalitat_289353_102.html)

El senador d’EH Bildu, Jon Iñarritu, s’ha reunit aquest dimecres amb el president Quim Torra al Palau de la Generalitat. Durant la trobada, Iñarritu ha expressat al president català el suport del poble basc pel que fa al dret a l’autodeterminació de Catalunya, a més de regalar-li el llibre Diari de Agurrie. 

Després de la trobada, Torra li ha volgut agrair a través d’un tuit el seu suport al dret a l’autodeterminació, a la llibertat dels pobles i als presos polítics. “Els pobles català i basc treballem plegats pels drets civils”, ha defensat.

Gràcies @JonInarritu pel teu suport al dret d’autodeterminació, a la llibertat dels pobles i als presos polítics. Els pobles català i basc treballem plegats pels drets civils. pic.twitter.com/dZeiGTkaMQ

Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) 18 de julio de 2018

Aquest vespre a Barcelona una trobada molt cordial entre el President @QuimTorraiPla i el senador basc @JonInarritu. El President li ha agraït la seva defensa infatigable dels drets dels catalans. El senador li ha regalat el Diario de Aguirre de @txalapartatik. Eskerrik asko Jon pic.twitter.com/V8iMHasdqr

Josep Lluís Alay (@josepalay) 18 de julio de 2018

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude