ICEC, Brusela, manifestazioa eta konferentzia Europako Parlamentuan

(a) “L’ull crític de Martí Farrero”: El set de desembre, una pica a Flandes

(http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/app/appcatradio/audio/983989/)

L’ICEC, la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus, una organització amb seu a Brussel·les pel dret d’autodeterminació de les nacions sense Estat, ha posat en marxa una operació d’acollida en cases particulars pels catalans que viatgin a la capital belga per participar en la manifestació del 7 de desembre.

La iniciativa de l’ICEC ja ha aconseguit que un miler de catalans que es desplacin en família hagin trobat un allotjament particular que els abarateix els costos del viatge.

(b) Anna Arqué: Hi haurà hostals a Brussel·les que el dia 7 només obriran per allotjar catalans

(http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/catalunya-vespre/catalunya-vespre/audio/983990/)

Anna Arqué, portaveu a Catalunya de l’ICEC, una organització amb seu a Brussel·les pel dret d’autodeterminació de les nacions sense Estat, ha explicat a la tertúlia del Catalunya Vespre com han organitzat l’operació de posar llars de famílies flamenques a disposició de famílies catalanes que participaran la manifestació del 7 de desembre a la capital belga, convocada per l’ANC i Òmnium.

(c) Konferentzia Europar Parlamentuan

Anna Arqué Solsona‏ @anna_arque

(https://twitter.com/anna_arque/status/931443553330454529)

Conferència al Parlament Europeu, enguany preguntem: “can Catalonia save Europe?” Inscripcions 7D@icec.ngo Info a http://www.withcatalonia.eu 

2017 aza. 17

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude