Unibertsitatean ere, mandangarik gabe!


Manel Esteller‏ @ManelEsteller (https://twitter.com/ManelEsteller/status/909764698677157888)

Prop de dos mil científics i acadèmics firmem manifest a favor #referèndum1octubre @ref1oct i Vot pel Sí http://ow.ly/4g1U30feDqL 

2017 ira. 18

Mandangarik gabe!

La universitat i la recerca, pel SÍ l’1 d’octubre

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL MANIFEST. DIMECRES, 20 DE SETEMBRE A L’AUDITORI DEL CAMPUS CIUTADELLA DE LA UPF A LES 7 DE LA TARDA

“Nosaltres, professors, investigadors, tècnics, administratius i gestors de les universitats i els centres de recerca manifestem el nostre el suport al referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre i la voluntat de votar SÍ. La possibilitat de participar en la construcció d’un nou estat, l’estructura del qual ens permeti desenvolupar més satisfactòriament les nostres potencialitats individuals i col·lectives, ens il·lusiona. L’alternativa, si hi renunciem, és continuar subordinant les nostres vides a l’arbitrarietat d’un estat que ens és majoritàriament hostil.

Volem contribuir que l’educació i la ciència, aquesta gran força transformadora de la humanitat, siguin fonamentals en la construcció del nou país. Volem que Catalunya se situï al costat de les nacions més avançades científicament i tecnològica, les quals, amb el seu esforç, contribueixen a fer del món —de tot el món— un lloc millor per viure.

Demanem als nostres conciutadans que, per tal de construir un futur millor per a nosaltres i per als nostres fills, ignorin les amenaces d’aquells que tenen com a únic argument l’ús irracional de la força i el dia 1 d’octubre votin SÍ perquè Catalunya esdevingui una república independent.”

Desberdintasunik ez?

Gogoratu ondoko honetan mandangazaleek zietena, orain dela oso gutxi: Hamaika (10+1) urte eta gero hau…

===

UPVko progresia:

EUSKAL HERRITIK KATALUNIAKO ERREFERENDUMAREKIKO ELKARTASUNA

http://www.activism.com/es_ES/peticion/elkartasuna-kataluniako-erreferendumarekiko-apoyo-al-refer-ndum-de-catalunya/196703

(…)

U-1ean, erabakitzeko bere eskubidea burutzea nahi duten Kataluniako herritarren eta, bestalde, eskubide hori eragotzi nahi duen Estatuaren arteko talka gertatuko da. (…)

Erreferendum horren alde deituko diren mobilizazioekin bat egin nahi dugu: Bartzelonan bertan, iraileko 11ko Diadako deialdiarekin eta, bereziki, hemen gure artean Gure Esku Dagok irailaren 16rako Kataluniaren erabakitzeko eskubidearen alde Bilbon deitutakoarekin.

===

Ez dagoela desberdintasunik? Zer ote da ‘derecho a decidir‘ (sic), mandanga huts bat baino?

Hasieran, hitza zen: Derecho a decidir… mandangas!

Alegia, tontokeriak, lelokeriak, ergelkeriak,

Hori ote UPV-n progre horiek guztiok irakasten duena?

Mon dieu!

Iruzkinak (1)

 • joseba

  Manifestazio erraldoia? Elkartasuna? Auto-engainua?

  “Ayer en Bilbo se volvió a demostrar que Catalunya puede confiar en el pueblo vasco …”

  (http://www.naiz.eus/eu/iritzia/editorial/estado-de-excepcion-encubierto-que-tiene-en-tierras-vascas-su-precedente-mas-claro)

  Azken finean erdaltzale porrokatu batek dioenez, (in http://blogs.deia.com/mas-que-palabras/2017/09/19/32-000/):

  “32.000
  Sí, 32.000 personas en la manifestación de apoyo al Procés catalán que discurrió el sábado pasado por algunas calles de Bilbao. (…)
  ¿Es mucho o es poco para una movilización respaldada expresamente, además de por un sinfín de organizaciones, por los dos partidos políticos más votados y los dos sindicatos ampliamente mayoritarios? (…) Supongo que, como tantas veces, lo mejor es calzarse las anteojeras hasta el ombligo y compartir esa extraña felicidad que consiste en creer que las cosas son tal y como nos las imaginamos.
  (…) a estas alturas, ya no me va a dar por el autoengaño. Me consta que a buena parte de ustedes (…). Por eso les vuelvo a preguntar si 32.000 personas, (…) cuando se supone que la convocatoria atendía a lo que siempre vamos contando que es uno de los anhelos principales de la sociedad vasca. ¡En pleno delirio rajoyano por requisar cartelería, registrar imprentas y medios de comunicación o amenazar con desbordar las cárceles! Sinceramente, no parecen demasiadas.”

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude