Autodeterminazio-erreferendumerako boto-txartela

Així serà la butlleta de votació del referèndum de l’1 d’octubre1

Ha estat publicada aquesta matinada en el decret de mesures complementàries

Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?’. Aquesta pregunta és la que podran respondre amb un sí, un no o un vot en blanc els electors al referèndum de l’1 d’octubre. I així es pot veure en la butlleta amb què es podrà votar i que ha estat publicada en el decret de normes complementàries per a la realització del referèndum. Tant la pregunta com les respostes són formulades en català, en castellà i en aranès.

I també ha activat la web del referèndum: https://www.referendum.cat/

 

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude