Ortodoxiak ongi kobratzen du

Gu, ezer ez garenok, dohainik…

Ortodoxiak, alta, dirutza jasotzen du.

Hona hemen progre katalana: Kataluniaren txanda (5)

Albistea: Sala i Martín es va embutxacar a TV3 7.500 euros nets per cada programa ‘Economia en colors’1

Zipriztinak:

… un total de 396.801 euros (480.000 si s’inclou en IVA), segons el contracte i el pressupost aportats al Parlament”

Sala i Martín és un destacat economista de l’escola ortodoxa, (…) i pilar acadèmic de referència de l’independentisme català molt pròxim a la Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) d’Artur Mas…”

… El Seminari d’Economia Taifa, que agrupa economistes heterodoxos i activistes, va mostrar la seva indignació amb el programa en un article que subratllava que Sala i Martín “és àmpliament conegut per ser l’economista més neoliberal de la nostra època a Catalunya” i que lamentava la “falta de pluralitat”.

Destacats membres de la CUP van publicar articles molt crítics, com Pau Llonch i Jordi Martí Font, regidor de Tarragona. Aquest últim, a L’economia segons Sala i Martín, quan la presa de pèl la paguem nosaltres, concloïa que es tractava d'”un programa de propaganda ideològica pura i dura, un anunci de llarga durada”. I concloïa: “Si aquest és el lloc on ens volen portar els directius de TV3 ara que comencem el camí cap a la nova república, sincerament que posin anuncis vells perquè aquest és el mateix camí que assenyalava Rato i fa temps ja que agraïm haver-li perdut la pista”.”

Gora Katalunia libre (via CUP)!

Gehigarria:

Sediciós ANC ‏@peredepalau

Hi ha alternatives… I ni els hi va tant malament! @antonisoy @vpartal @maitegras

2016 mai. 10

Ezer ez garenok, “Guti eta gaizki dakigunok (G. Aresti, Anaitasuna (1971), IX.30.16.)” (http://www.euskaltzaindia.eus/dok/iker_jagon_tegiak/anaitasuna/html/219.html#2339), Euskal Herrian zehar hitzaldiak dohainik emanez, etengabe…

Arestirena aldatuz, Zorionez, gauza hauetaz «guti eta gaizki dakigunok» konturatzen gara. Zeren «asko eta ongi dakitenek» nahikoa dute bere zilborra kontenplatzeaz. Zorionez, ekonomiaren etorkizuna, ez hoien, baina gure eskuetan dago.”


1 Ikus http://www.eldiario.es/catalunyaplural/Sala-Martin-embutxacar-TV3-Economia_0_514449581.html.

Iruzkinak (1)

  • joseba

    Sala-i-Martín. Els cucs i el cadàver

    http://linkis.com/directa.cat/actualit/3oeyJ

    “Un moment com l’actual serveix per situar a cadascú en el seu lloc. Professors com Sala-i-Martín ja s’han situat. Han mostrat a ulls de tothom qui són i quins interessos defensen. Amb els seus comentaris a Twitter, Xavier Sala-i-Martín representa la constatació clara de què ostentar plaça en universitats com Columbia, la Universitat Pompeu Fabra, o protagonitzar, amb bons emoluments, programes “d’economia en colors” a la televisió pública catalana són el pedestal adequat, perfecte, per donar credibilitat i cobertura a continguts mediàtics que serveixen per construir una realitat concreta que poc té a veure amb la realitat veritable i són més aviat la realitat del poder.”

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude