Jordi Domingo-k Maria Eugènia Gay-ri bidalitako eskutitza

Carta de Jordi Domingo a Maria Eugènia Gay: ‘Fes-te un favor, dimiteix de manera immediata

(https://www.vilaweb.cat/noticies/carta-de-jordi-domingo-a-maria-eugenia-gay-fes-te-un-favor-dimiteix-de-manera-immediata/)

‘Heu convertit l’ICAB en una mera gestoria, allunyada absolutament del dret i la justícia que la ciutadania, amb tota legitimitat, reclama’.

 Per: Jordi Domingo

Eugènia,

No tinc gens d’esma d’escriure. Tanmateix, la tristesa infinita que avui em fa l’ICAB (Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona) m’obliga a trametre’t aquestes quatre ratlles. En definitiva, tu n’ets la degana i la causant directa d’aquesta tristesa.

Avui –no en dubtis– has deixat de ser la degana d’una munió de companyes i companys, avergonyits pel tracte indigne, i vergonyant, que has dispensat públicament al President del Parlament de Catalunya.

No hi tens gens de dret. Ni pel respecte que li deus, ni per la representació que ostentes, ni per mera educació.

Que no siguis sensible al sentiment d’una àmplia majoria de ciutadans del nostre país, és una opció personal que no et discuteixo. Que no et facis ressò de la deriva antidemocràtica del país que han denunciat tota mena de juristes de tot arreu, em sembla lamentable. Com m’ho sembla que, entre molts, hagueu convertit l’ICAB en una mera gestoria, allunyada absolutament del dret i la justícia que la ciutadania, amb tota legitimitat, reclama.

Fes-te, si us plau, un favor i fes-lo al mateix ICAB. Dimiteix de manera immediata. Permet-nos de tornar a elegir una degana, o degà, que sàpiga honorar el Col·legi, respectar les Institucions del país, representar democràticament els col·legiats i, en definitiva, defensar la justícia, el dret i la democràcia.

Una persona que, actuant públicament com a representant de l’ICAB, perd la dignitat, menysté les Institucions del país i es creu amb el dret de renyar la segona Autoritat no mereix representar-nos. Ja trigues a dimitir.

Atentament,

Jordi Domingo

Aurrekari batzuk:

Katalunia: autodeterminazio-erreferendumaren eguna

Bartzelonan bizi nuenekoaren lekuko aparta

Brusela eta Katalunia (edo Katalunia eta Brusela)

Jordi Domingo: argi ote?

Segida:

Nork: . <josebafelix@outlook.es>
Bidaltze-data: astelehena, 2018(e)ko otsailaren 26a 16:43
Nori: Jordi Domingo
Gaia: ER: APLICACIÓN RECOMENDADA DE LOS : “APUNTES PRÁCTICOS PARA LA APRECIACIÓN DE ACTIVIDADES Y ALEGACIONES RELATIVAS AL EJERCICIO PACÍFICO Y DEMOCRÁTICO DEL DERECHO DE LIBRE DETERMINACION DE LOS PUEBLOS”

Estais ganando!!!!

Adelante y un fuerte abrazo!

joseba

Nork: Jordi Domingo <jdomingo@>
Bidaltze-data: astelehena, 2018(e)ko otsailaren 26a 13:44
Nori: <josebafelix@outlook.es>
Gaia: RE: APLICACIÓN RECOMENDADA DE LOS : “APUNTES PRÁCTICOS PARA LA APRECIACIÓN DE ACTIVIDADES Y ALEGACIONES RELATIVAS AL EJERCICIO PACÍFICO Y DEMOCRÁTICO DEL DERECHO DE LIBRE DETERMINACION DE LOS PUEBLOS”

Muchas gracias y muchas ganas de reencontrarte personalmente.

Un abrazo

De: . [mailto:josebafelix@outlook.es]
Enviado el: lunes, 26 de febrero de 2018 7:49
Asunto: APLICACIÓN RECOMENDADA DE LOS : “APUNTES PRÁCTICOS PARA LA APRECIACIÓN DE ACTIVIDADES Y ALEGACIONES RELATIVAS AL EJERCICIO PACÍFICO Y DEMOCRÁTICO DEL DERECHO DE LIBRE DETERMINACION DE LOS PUEBLOS”

https://dezayasalfred.wordpress.com/2018/02/25/aplicacion-recomendada-de-los-apuntes-practicos-para-la-apreciacion-de-actividades-y-alegaciones-relativas-al-ejercicio-pacifico-y-democratico-del-derecho-de-libre-determinacion-de-los-pu/ …

For your information…

Best regards.

joseba

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude