RUI (ideia argiak) (4)

(1) CUP

CUP Països Catalans1

Abuztua 18

Camí del referèndum, per una república per canviar-ho tot!

(2) Anna Arqué Solsona@anna_arque2

Tots independentistes volem Declarar Independència, la millor manera d’arribar-hi és amb RUI @jordipauls9 @epaluzie @mvperis75 @skidipawnee

2016 abu. 23

(3) ANC: Sánchez diu que el RUI serà present a la Diada3

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, ha anunciat que l’entitat inclouria el referèndum unilateral d’independència entre les reivindicacions de l’Onze de Setembre. En una entrevista a la SER, Sánchez s’ha mostrat convençut que l’opció del RUI ja s’havia convertit en majoritària entre l’independentisme i seria assumida aviat tant pel parlament com pel president de la Generalitat.”

(4) La CUP veu factible organitzar el RUI el juliol del 20174

(5) Elisenda Paluzie: “Ara hauríem d’estar parlant de l’economia del nostre nou estat

(….) No és el prototipus de persona de carnet.

… I la crítica serveix per avançar i millorar. És un pèl problemàtic, aquí, però. A d’altres països es veu amb normalitat que hi hagi diputats que votin diferent. Que cada vegada que toca votar ho facin amb consciència, independentment del partit al qual pertanyen. Aquí els grups parlamentaris són una cosa jeràrquica, hi ha una disciplina i, en general, als partits, i és una cosa que fa que la militància costi tant, es veu malament el fet d’opinar una mica diferent de la línia oficial del partit, expressar opinions que no hagin estat passades pels argumentaris, aquesta cosa que fan els partits. Recordo els quatre anys que vaig militar a Esquerra Republicana: quan hi havia un tema candent, rebíem un argumentari; els trobava sempre tan ridículs, amb tres o quatre paràgrafs molt senzills en què hi havia l’opinió del partit sobre el tema en qüestió. Un argumentari, com si fóssim tontos.”

(…) Balances amunt, balances avall.

També en parlem poc, de les balances fiscals, perquè ja no en tenim ganes. Si estem plantejant un escenari d’independència, tant ens farà com Espanya calcula les balances fiscals. Hauríem d’estar parlant de l’economia del nostre nou estat, de quines són les despeses imprescindibles, de com ho farem...”

(6) The Voluntieer

Ara o mai ||*||@araomai5

La web de la Brigada Lincoln veu la independència de Catalunya com la fi real del franquisme http://araomai.cat/la-pagina-web-de-la-brigada-lincoln-veu-la-independencia-de-catalunya-com-la-fi-real-del-franquisme/ …

2016 abu. 26

Hortaz,

Katalunia: aitzina doan herria!


Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude